Ковертиран потег

////Ковертиран потег

Ковертиран потег

Избрани есеи од Митја Чандер (2009)

Превод од словенечки: Намита Субиото

Едиција Еа, книга 02

Цена: 200 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-319-2, 12×17 см., 184 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторМитја Чандер
2018-12-04T11:33:27+00:00 декември 6th, 2012|Categories: Избрани есеи, Книги, Есеи|