Избрани есеи

Избрани есеи

Избрани дела од Алеш Дебељак, во два тома. Том втор. (2004)

Избор и предговор: Игор Исаковски

Превод: И. Исаковски, Елизабета Баковска, Ана Димишковска Трајаноска
Фотографии: Саша Хемон (?), Калина Буневска Исаковска, Ерика Џонсон Дебељак

Едиција Еа, книга 01

Цена: 220 ден.

Купи

ISBN 9989-928-41-X,  см., 202 страници
корица: пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторАлеш Дебељак
ПреводЕлизабета Баковска
ПреводАна Димишковска - Трајаноска
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:36+00:00 март 12th, 2012|Categories: Избрани есеи, Книги, Есеи|