Едно во друго

Едно во друго

Роман од Моник Швитер (2017)

Превод од германски јазик Емилија Томовска-Бојковска.

Едиција с.р., книга 49

Цена: 500 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-672-8, 14×20 cm., 235 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторМоник Швитер
2018-11-30T11:48:44+00:00 февруари 7th, 2018|Categories: Проза, Современ роман, Книги|