Девојчето што ги прескокна небесата

///Девојчето што ги прескокна небесата

Девојчето што ги прескокна небесата

Роман од Зоран Понграшиќ (2016)

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска.

Едиција Бушавко, книга 06

Цена: 250 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-642-1, 194 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторЗоран Понграшиќ
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-12-21T10:43:43+00:00 јануари 23rd, 2016|Categories: Книги, Книги за деца|