Двоен албум

Двоен албум

Две поетски книги од Јовица Ивановски: „Сладолед во недоглед“ и „Во сенката на билбордот“ (2005)

Цртежи на кориците: Роберт Пашоски.

Едиција Бореа, книга 06 / 07

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-46-0 / 9989-928-47-9, 12х17 см., 54 / 65 (119) страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторЈовица Ивановски
2018-12-21T10:47:38+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|