Враќање на изгонетиот

////Враќање на изгонетиот

Враќање на изгонетиот

Избрана поезија од Питер Х. Лиота. Авторски избор (2005)

Превод и поговор: Богомил Ѓузел

Едиција Морфеј, книга 04

Исклучително е, секако, уметничкото постигнување, секогаш единствено и поединечно, кога ваквото проширено чувствување на светот се преточува во соодветно дело…

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-45-2, 12×17 см., 80 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Фотографија на авторот: Елен Фоскју Џонсон
АвторП.Х. Лиота
ПреводБогомил Ѓузел
2018-12-21T10:47:36+00:00 март 12th, 2012|Categories: Избрана поезија, Поезија, Книги|