Pušeljc pesmi za Barbaro

///Pušeljc pesmi za Barbaro

Pušeljc pesmi za Barbaro

Избрана поезија во чест на Барбара Шуберт (на словенечки), уредил Јосип Ости. (2007)

Едиција вон едиции, книга 02

Цена: – ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-71-0, 12х17 см., 75 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • In memoriam.
АвторЈосип Ости
2018-12-06T11:51:41+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Книги, Вон едиции|