Otvoreno srce (Отворено срце)

///Otvoreno srce (Отворено срце)

Otvoreno srce (Отворено срце)

Искуства и сознанија при умирањето и смртта, од Уршка Лундер. (2012)

Превод од словенечки на хрватски: Јосип Ости.

Едиција вон едиции, книга 07

Цена: – ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-378-9, 14×20 см., 212 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторката
АвторУршка Лундер
ПреводЈосип Ости
2018-12-21T10:45:55+00:00 декември 25th, 2012|Categories: Книги, Вон едиции|