Krmarjenje med čermi (Навигација помеѓу гребени)

///Krmarjenje med čermi (Навигација помеѓу гребени)

Krmarjenje med čermi (Навигација помеѓу гребени)

Интервјуа со Јосип Ости (2014)

Едиција вон едиции, книга 09

Цена: – ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-620-9, 14×20 см., 356 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторЈосип Ости
2018-12-21T10:43:46+00:00 ноември 12th, 2014|Categories: Книги, Вон едиции|