Blues говорница II

///Blues говорница II

Blues говорница II

Второ, дополнето издание на Blues говорница од Игор Исаковски (2006)

Едиција вон едиции, книга 01

Годишна награда за најдобар визуелно-графички дизајн на печатена книга (2007)

Цена: 170 ден.

Купи

ISBN 9989-928-61-4, 16х16 см., 300 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Фотографии и цртежи
  • Предговори и белешки
  • Био-бибиографска белешка
АвторИгор Исаковски
2018-12-06T13:12:53+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Книги, Вон едиции|