Статусот на нашето време

///Статусот на нашето време

Статусот на нашето време

Збирка афоризми од Милан Дамјаноски (2018)

Едиција вон едиции, книга 10

Цена: 300 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-675-9, 20 cm., 169 страници
корица: мат пластифицирана

АвторМилан Дамјаноски
2018-11-30T11:48:43+00:00 јуни 6th, 2018|Categories: Вон едиции|