Графика „Хаику“

///Графика „Хаику“

Графика „Хаику“

Графика од Мирослав Масин. 50 примероци, сито печат, авторски потпис. (2012)

Едиција вон едиции, книга 06

Ја одбележуваме 14-та годишнина од првиот број на првото македонско е-списание „Блесок – литература и други уметности“!

Цена: 6200 ден.

Купи

ISBN n/a, 100×70 см., 1 страници
корица: n/a

Дополнителни содржини:n/a

АвторМирослав Масин
2018-12-21T10:45:56+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Вон едиции|