Баналии

Поетска збирка од Бране Мозетич (2004)

Превод од словенечки: Лидија Димковска

Едиција Бореа, книга 04

„Јенкова награда“ 2003, Друштво на словенечките писатели

Цена: –  ден.

Купи

ISBN 9989-928-43-6, 12×17 см., 61 страници
корица: пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторБране Мозетич
2018-12-21T10:47:36+00:00 март 12th, 2012|Categories: Поезија, Книги, Збирки поезија|