ИНТЕРВЈУ: Кокан Димушевски

/, Блесок бр. 119/ИНТЕРВЈУ: Кокан Димушевски

ИНТЕРВЈУ: Кокан Димушевски

Сакам кога сум во несигурни длабоки води


Направив и мјузикл. Сега што не сум направил? Опера. И, тоа се случи. Готово. Одиме понатаму. Посакувам никогаш да не морам да останам во онаа т.н „комфорна зона“. Тогаш има концентрација, тогаш има трема… тогаш лачи адреналинот. Тогаш си свој. Кога треба да се снајдеш на непознат терен. Мене тоа ми е целта. Инаку да го живееш животот во една затворена стаклена топка и да се чувствуваш сигурен и да мислиш дека само така требало да биде, тогаш си го промашил животот.

АвторЉупчо Јолевски
ФотографијаТатјана Ранташа
2018-09-20T12:42:19+00:00 мај 12th, 2018|Categories: Звук, Блесок бр. 119|Tags: |