SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија

/, Галерија, Блесок бр. 80-81/SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија

SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија

Camera Lucida – Евелина Домнич и Дмитриј Гелфанд
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
Nuage Vert – ХеХе [Хеико Хансен и Хелен Еванс]
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Расплодна фонтана“ – Кен Риналдо и Ејми М. Јангс
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Вкуси го ѓубрето“ – Валентин Турн
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Филмот е уметност на електрична енергија а најсекси струјата доаѓа од расцепени атоми“ – Хрвоје Пукшец
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Химера“ – Ники Спероу
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Уште еден фрустриран уметник“ – ОПА
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Нафта во Македонија? / Нафта во Охридското Езеро?“ – Иванка Апостолова, Тони Димитров, Зорица Зафировска
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Тотално надгледување“ – Тони Димитров
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Контролирана градска зона“ – Игор Стојановски
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
„Зимски градини“ – Јасенко Расол
SEAFair ’11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
АвторSEAFair '11 – енергија, биополитика, стратегии на отпорот и културна субверзија
2018-08-22T12:57:28+00:00 декември 29th, 2011|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 80-81|