Љупка Делева

Љупка Делева

Табли од вода и земја
дигитални фотографии отпечатени на платно, урамени во барокни рамки
04.06.-15.10.2009, 53-то Венецијанско биенале
Табли од вода и земја
дигитални фотографии отпечатени на платно, урамени во барокни рамки
04.06.-15.10.2009, 53-то Венецијанско биенале
Табли од вода и земја
дигитални фотографии отпечатени на платно, урамени во барокни рамки
04.06.-15.10.2009, 53-то Венецијанско биенале
Табли од вода и земја
дигитални фотографии отпечатени на платно, урамени во барокни рамки
04.06.-15.10.2009, 53-то Венецијанско биенале
Табли од вода и земја
дигитални фотографии отпечатени на платно, урамени во барокни рамки
04.06.-15.10.2009, 53-то Венецијанско биенале
АвторЉупка Делева
2018-08-22T12:57:44+00:00 февруари 14th, 2010|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 70|