Цветанка Јованова

/, Галерија, Блесок бр. 98/Цветанка Јованова

Цветанка Јованова

Штала
Златно
Порта
Кревање
Градина
Рани зори
Горе-долу
Горе-долу
Сончев оган
Пердув 2
Паун, детаљ
Паун, детаљ
Паун, детаљ
Копнеж
Паун
Паун, детаљ
Паун, детаљ
Храм
Ограда (2)
Паун, детаљ
Пердув 1
Стариот мирис
Соседство
Храм
Предел
Носталгична песна
Невреме
Самрак
Широкиот сокак
Манастир
Црвената порта
Твојот прозорец
Предел 1
Љубов
Селска куќа
Велешка чаршија
Зајдисонце
Покрив
Мојот чардак
Носталгија
Ограда
Птици
Синиот прозорец
Покриви
Ќука на ридот
Дебар
Македонски огништа
Манастирски флуид
Таинствена енергија
Килими
Кратово
Крушево
Куманово
Ксмет
Ново село
Охрид
Штип
Велес
Паун
АвторЦветанка Јованова
2018-08-22T13:26:58+00:00 ноември 2nd, 2000|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 98|