Хаику стрип 3(2003)

Хаику стрип 3(2003)

Матјаж и Елена Бертонцељ
Ивана Арманини
Ерик Браун
Дејан Богоевиќ
Дејан Богоевиќ
Дејан Богоевиќ
Горан Васиќ
Ивана Пантелиќ
Ивана Пантелиќ
Бајабак
Камил Татар
Николас Малер
Зоран Стоиљковиќ
Матеј Коцјан
Миливој Костиќ
Миливој Костиќ
Драгомир Крижиќ
Матеј Лавренчич
Златко Крстевски
Златко Крстевски
Луси Марквартова
Дарко Мацан
Иванка Апостолова
Маја Веселиновиќ
Марија Суботиќ
Матјаж Бертонцељ / Елена Бертонцељ
Матјаж Бертонцељ
Жига Алјаж
Јануари Н. Мисијак
Дејан Шијук
Јуре Перпар
Јуре Перпар
Восток / Грабовски
Ромео Штракл
Милош Харант
Дејан Богоевиќ
Клаудио Парентела
Клаудио Парентела
Срѓан Аќимовиќ
Андреј Штулар
Зденка Клевишар – Јорка
Зденка Клевишар – Јорка
Ерик Браун
Матјаж Бертонцељ / Елена Бертонцељ
Срѓан Аќимовиќ
АвторХаику стрип 3 (2003)
2018-08-22T13:17:46+00:00 ноември 27th, 2006|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 51|