Трајче Јанчевски

Трајче Јанчевски

Акт во црвено
70×80, 1993
масло на платно

Птици, еволуција
120×100, 1995
масло на платно

Визија во простор – Мајка
95×100, 1989
масло на платно

Порака
70×80, 1991
масло на платно

Мртва природа III
54×64, 1995
масло на платно

Штама
44×52, 1969
масло на платно

Просторна визија
100×120, 1993
масло на платно

Полиптих
86×22.5, 1992
масло на дрво
АвторТрајче Јанчевски
2018-08-21T17:22:16+00:00 април 1st, 1998|Categories: Изложба, Блесок бр. 02, Литература, Галерија|