Тик Так Ток

Тик Так Ток

Дејан Спасовиќ: Approximati(Me)On
Дејан Спасовиќ: Approximati(Me)On
Пол Дигнан: детал од ‘6500macamericanwallce…’
Пол Дигнан: детал од ‘6500macamericanwallce…’
Стив Флaк: Time Piece
Тик Так Ток
Искра Димитрова: Часовници и тела
Искра Димитрова: Часовници и тела
Кевин Хендерсон: ‘L(cl)ocked’
Кевин Хендерсон: ‘Listening-In To Skopje’
Ли Кокс: Споменик во 60
(работен цртеж на човек кој фрла камења)
Ли Кокс: Аплаузот/диригентот
Александар Здравковски: Време – илузија на реалноста
Стеван Шашков: 1h OUR Sat-chit-ananda
Стеван Шашков: 1h OUR Sat-chit-ananda
Тик Так Ток
Тик Так Ток
Оливер Мусовиќ: „Кој чека ќе дочека“
инсталација
АвторТик Так Ток
2018-08-22T13:26:47+00:00 јануари 1st, 2001|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 18|