Скопје Blues & Soul 2005, ден I

/, Галерија, Блесок бр. 43/Скопје Blues & Soul 2005, ден I

Скопје Blues & Soul 2005, ден I

Raw Hide, Влада Станошевиќ (гитара), Дарко Гоиќ (контрабас)
фото: Бисера Станковска, Дневник
Raw Hide, Јован Илиќ (вокал и усна армоника), Иван Станошевиќ (гитара)
фото: Бисера Станковска, Дневник
Raw Hide
фото: Бисера Станковска, Дневник
Raw Hide, Влада Станошевиќ (гитара), Дарко Гоиќ (контрабас), Благоје Недељковиќ (тапани), Јован Илиќ (вокал и усна армоника)
фото: Бисера Станковска, Дневник
Raw Hide, Влада Станошевиќ (гитара), Дарко Гоиќ (контрабас), Благоје Недељковиќ (тапани), Јован Илиќ (вокал и усна армоника)
фото: Бисера Станковска, Дневник
Raw Hide, Влада Станошевиќ (гитара), Дарко Гоиќ (контрабас), Благоје Недељковиќ (тапани), Јован Илиќ (вокал и усна армоника)
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band feat. Devon Allman
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Vargas Blues Band
фото: Бисера Станковска, Дневник
Васја Ивановски и Девон Алман
фото: Кристијан Цветковски
Vargas Blues Band feat. Devon Allman
фото: Предраг Вукобрат
Vargas Blues Band feat. Devon Allman
фото: Предраг Вукобрат
Vargas Blues Band feat. Devon Allman
фото: Предраг Вукобрат
Vargas Blues Band feat. Devon Allman
фото: Предраг Вукобрат
Vargas Blues Band feat. Devon Allman
фото: Предраг Вукобрат
АвторСкопје Blues & Soul 2005, ден I
2018-08-22T13:43:45+00:00 јули 1st, 2005|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 43|