Сашо Димоски

Сашо Димоски

Близнаци
Чекајќи те тебе, 1
Чекајќи те тебе, 2
Фаланга
Композиција
Лет во место
Меланхолија
Окован камен
Патот за Едем
Распетие Незлобински
Странец
Трите бои Незлобински
Заграб
АвторСашо Димоски
2018-08-22T13:27:16+00:00 јуни 1st, 2001|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 21|