Рубенс Корубин

Рубенс Корубин

Без наслов

Свечена мртва природа
100×130, 1998

Мартовски пејзаж
50×81, 1998

Пред старата куќа
81×100, 1998

Присуство
70×80, 1997

Мртва природа
80×100, 1998

Талкање
100×130, 1996

Во дворот
100×130, 1997
АвторРубенс Корубин
2018-08-21T17:22:12+00:00 јануари 1st, 1999|Categories: Изложба, Литература, Галерија, Блесок бр. 06|