Пабло Пикасо: Сина фаза

/, Галерија, Блесок бр. 32/Пабло Пикасо: Сина фаза

Пабло Пикасо: Сина фаза

Пијачка на апсинт
1901
Акробат и топка
1905
Аскет
Во Лапин Ажил
1905
Момче што води коњ
1906
Смртта на Казамегас
1901
Закопот на Казамегас
1901
Жена според Корнеј
1904
Жена со цигара
Гурмет
Арлекин
1901
Тоалета
1906
Живот
1903
Љубовниците
Стар Евреин и момче
1903
Пол
Сабартес и неговото пиво
1901
Автопортрет
1896
Автопортрет
1901
Автопортрет
1906
Автопортрет
1906
Лежерни гимнастичари
1901
Трагедија
1903
Валдива
Жена
(детаљ)
Жена со пердув на шапката
1901
Жена со шлем од коса
1904
Девојка
1906
АвторПабло Пикасо: Сина фаза
2018-08-22T13:36:57+00:00 јуни 1st, 2003|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 32|