Маркос Зотес

Маркос Зотес

Маркос Зотес, “Rafmögnuð Náttúra” (фотографија на Јон Оскар Хауксон)
Маркос Зотес, “Rafmögnuð Náttúra” (фотографија на Рагнар Т. Сигурдсон) Ragnar Th. Sigurðsson)
Маркос Зотес и Тесиа Мачадо, “Rafmögnuð Náttúra” (фотографија на Јон Оскар Хауксон)
Маркос Зотес и Коко Карол, “Rafmögnuð Náttúra” (фотографија на Јон Оскар Хауксон)
Маркос Зотес и Ноа Јунсе, “Rafmögnuð Náttúra” (фотографија на Халгримур П. Хелгасон)
Маркос Зотес, “Rafmögnuð Náttúra” (фотографија на Рагнар Т. Сигурдсон)
2018-08-22T12:46:33+00:00 декември 16th, 2012|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 87|