Маријета Сидовски

Маријета Сидовски

Како ти и јас
комбинирана техника на платно, 2009

Кажа дека љубовта е храм
комбинирана техника на платно, 2009

Прозорец на мојата душа
комбинирана техника на платно, 2009

Таму кај што си ти
комбинирана техника на платно, 2009

Танго
комбинирана техника на дрво, 2009

Рано утро
комбинирана техника на дрво, 2006

Чудо на љубовта
комбинирана техника на дрво, 2006

Тотем
комбинирана техника на дрво, 2005

Траги на времето – некаде во моите мисли II
комбинирана техника на дрво, 2006

Траги на времето – некаде во моите мисли XIII
комбинирана техника на дрво, 2006

Траги на времето – некаде во моите мисли XXVII
, комбинирана техника на дрво, 2006
АвторМаријета Сидовски
2018-08-21T17:21:04+00:00 декември 21st, 2009|Categories: Изложба, Литература, Галерија, Блесок бр. 69|