Коле Манев

од циклусот „Неспокој – Спокој“

од циклусот „Неспокој – Спокој“

од циклусот „Неспокој – Спокој“

од циклусот „Неспокој – Спокој“

од циклусот „Неспокој – Спокој“

од циклусот „Неспокој – Спокој“

од циклусот „Неспокој – Спокој“

Автопортрет
АвторКоле Манев
2018-08-21T17:22:11+00:00 февруари 1st, 1999|Categories: Изложба, Литература, Галерија, Блесок бр. 07|