Кире Галевски

Кире Галевски

Јахја-пашина џамија
Дуќан во Стара чаршија
Кале, Долна порта
Семејна куќа во Маџир маало
Влезот на старата Учителска школа
Безистен, влез
Аквадукт
Хотел Јадран, поранешна Арапска куќа
Стара чаршија
Поранешниот хотел Вакувски ан
Феудална кула
Хавзи-пашини конаци
Капан ан
Маџир маало
Матка
Детаљ од Ристиќева палата
АвторКире Галевски
2018-08-22T13:10:29+00:00 февруари 25th, 2008|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 58|