Касиопеја Наумоска и Осман Демири

/, Галерија, Блесок бр. 90/Касиопеја Наумоска и Осман Демири

Касиопеја Наумоска и Осман Демири

Осман Демири: Будење
Осман Демири: Дијалог со хоризонтот
Осман Демири: Едно црвено
Осман Демири: Ти и јас
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Касопиеја Наумоска: Лица и раце, масло на платно, 20×30 см., 2013
Осман Демири: Мојот пат
Осман Демири: Од задниот џеб
Осман Демири: Одам…
Осман Демири: Поезија во црвено
Осман Демири: Црвен сон
Осман Демири: Светлосна магија
Осман Демири: Те слушам
Осман Демири: Те држам
АвторКасиопеја Наумоска и Осман Демири
2018-08-22T12:46:21+00:00 јуни 30th, 2013|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 90|