Игнац Меден

Игнац Меден

акрилик, графит, земја, дрво, три пати 27х100 см., 1998
акрилик, позлата, дрво, два пати 40х27 см., 2000
акрилик, позлата, дрво, 110х68 см., 2001
од изложбата 2007
акрилик, дрво, 120х30 см., 2003
акрилик, дрво, 50х50 см., 2004
акрилик, дрво, плексиглас, текстил, 34х81х81 см., 2004
акрилик, дрво, три пати 120х30 см., 2005
од изложбата 2007, два пати акрилик, дрво, 50х80 см., 2005
акрилик, дрво, позлата, три пати 68х110 см., 2006
АвторИгнац Меден
2018-08-22T13:10:26+00:00 февруари 25th, 2008|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 58|