Ибрахим Беди: Поглед кон заборавеното

/, Галерија, Блесок бр. 39/Ибрахим Беди: Поглед кон заборавеното

Ибрахим Беди: Поглед кон заборавеното

Поглед кон заборавеното, инсталација
Поглед кон заборавеното, инсталација
Поглед кон заборавеното, инсталација
Поглед кон заборавеното, инсталација
Поглед кон заборавеното, инсталација
Поглед кон заборавеното, инсталација
Таџ Михраб, 2004
Сеќавања, 2003
Сеќавања, 2003
Поглед кон заборавеното, инсталација
Од циклусот Птици, 2003
Од циклусот Птици, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Птици, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Птици, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Птици, 2003
Од циклусот Порта, 2003
Од циклусот Птици, 2003
Поглед кон заборавеното, инсталација
АвторИбрахим Беди: Поглед кон заборавеното
2018-08-22T13:42:26+00:00 декември 1st, 2004|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 39|