Ефи Халивопулу

Ефи Халивопулу

Ткиво IV
акрилна ткаенина, акрилик, фотографии, светло,
240x110x60 см., 2002
Ткиво I
акрилна ткаенина, акрилик, фотографии, светло,
240x110x60 см., 2002
DataBase
детали од инсталација, акрилна ткаенина, акрилик, фотографии, светло, 2001
DataBase
детали од инсталација, акрилна ткаенина, акрилик, фотографии, светло, 2001
Текстура II
јаглен, акрилик на хартија, 240х95 см., 2001
Текстура I
акрилик на хартија, светло, 240х95 см., 2001
Ткиво II
акрилна ткаенина, акрилик, фотографии, светло,
240x110x60 см., 2002
Ткиво III
акрилна ткаенина, акрилик, фотографии, светло,
240x110x60 см., 2002
АвторЕфи Халивопулу
2018-08-22T13:36:04+00:00 јануари 1st, 2003|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 30|