Ентони Гормли

Ентони Гормли

Изложеност, 2010
6 времиња, 2010
Хабитат, 2010
Провев, 2009
Друга еднина, 2009
Друго време X, 2009
Друго време XI, 2009
Ти, 2006
Одлука, 2007
Fai spazio prendi posto (Отворање место за просторор), 2004
Внатре во Австралија, 2003
Планети, 2002
Одраз, 2003
Steht Und Fällt (Стои и паѓа), 2001
Столб од телото на умот, 2000
Место на сеќавања, 2000
Бунар, 2000
Скршен столб, 2003
Квантен облак, 2000
Ризом II, 1998
Друго место, 2005
Ангел од северот, 1995
Хавман, 1994
Отворен простор, 1991
Железо: Човек, 1993
Излез од мракот, 1987
Скулптура за Дери Волс, 1987
Звук II, 1986
2018-08-22T12:57:24+00:00 мај 19th, 2012|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 83|