Един Вејселовиќ (Едо Македо Вејселовиќ)

/, Галерија, Блесок бр. 118/Един Вејселовиќ (Едо Македо Вејселовиќ)

Един Вејселовиќ (Едо Македо Вејселовиќ)

„Битката на Неретва“, акрил на платно,
8х1,20 м„Битката на Неретва“, акрил на платно,
8х1,20 м
„Битката на Неретва“, акрил на платно,
8х1,20 м„Битката на Неретва“, акрил на платно,
8х1,20 м

„Битката на Неретва“
„Битката на Неретва“

„Битката на Неретва“
„Битката на Неретва“

„Битката на Неретва“, акрил на платно,
100 смх120 см
„Битката на Неретва“, акрил на платно,
100 смх120 см

„Битката на Неретва“
„Битката на Неретва“

„Битката на Неретва“
„Битката на Неретва“

„Битката на Неретва“ видео секвенца 1
„Битката на Неретва“ видео секвенца 1

„Битката на Неретва“ видео секвенца 2
„Битката на Неретва“ видео секвенца 2

„Битката на Неретва“ видео секвенца 3
„Битката на Неретва“ видео секвенца 3
АвторЕдин Вејселовиќ (Едо Македо Вејселовиќ)
2018-08-22T09:16:46+00:00 март 27th, 2018|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 118|