Драган Мијач – Бриле

/, Галерија, Блесок бр. 54/Драган Мијач – Бриле

Драган Мијач – Бриле

Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Распетие, 2007, 200х70 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Распетие, 2007, 103х72 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Христос, 2002, 100х70 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Болка, 2002, 100х70 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Симнување од крстот, 2007, 100х140 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Симнување од крстот, 2002, 100х70 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Пиета, 2007, 100х140 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Пиета, 2002, 100х140 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
Драган Мијач – Бриле: Во слава на Велигден
Распетие, 2007, 103х72 см.
Национална галерија на Македонија – Скопје 2007
АвторДраган Мијач – Бриле
2018-08-22T13:16:17+00:00 јуни 19th, 2007|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 54|