ДЛУМ, 46-та годишна изложба

/, Галерија, Блесок бр. 08/ДЛУМ, 46-та годишна изложба

ДЛУМ, 46-та годишна изложба

Миле Корубин: Без наслов
акрилик на платно, 70×80, 1998
Илија Аџиевски: Сеќавање
печена глина, 22x18x12, 1996
Петар Хаџибошков: Во центарот
метал, 70x10x8, 1998
Боро Митриќески: Скулптура
дрво, 30x15x10, 1998
Трајче Јанчевски: Триптих I-A
масло на платно, 100×50, 1998
Илија Велков: Круг
масло на дрво, 100, 1986
АвторДЛУМ, 46-та годишна изложба
2018-08-22T13:23:21+00:00 април 1st, 1999|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 08|