Дејан Колевски

Дејан Колевски

Полжав
1998-99, Скопје
Чувар
1999, Скопје
Сенки
2000, 2 јануари, Попова Шапка
Коњи на поило 😉
2000, август, Пелистер
Весели патници
2000, август, Прилеп
Утро во Трескавец
2000, август, Трескавец
На пат кон Трескавец
2000, август, Трескавец
Будење
2000, јануари, Попова Шапка
Чекајќи бус
2000, јули, Скопје
Пред состанок
2000, ноември, Блед
Прозорци
2001, 13 Октомври, Венеција
Религии
2001, 13 Октомври, Венеција
Одмор
2001, 13 Октомври, Венеција
Arsenale, воено пристаниште
2001, 13 Октомври, Венеција
Поглед угоре
2001, 13 Октомври, Венеција
Светла и движење
2001, април, Терезенвизен, Минхен
Светла и движење
2001, април, Терезенвизен, Минхен
Светла и движење
2001, април, Терезенвизен, Минхен
Парламентот на Австрија
2001, април, Виена
Суша
2001, август, Кумановско
Подготовки за Октобер фест
2001, август, Минхен
Осамена клупа
2001, јануари, Пештани
Руска мачка
2001, јануари, Сергеев пасад, Русија
Еднаш и јас бев горе
2001 јули, Конигзе, Германија
Прсти
2001 јули, Конигзе, Германија
Езерски колачиња
2001 јули, Конигзе, Германија
Црвено
2001 јуни, Линдерхоф, Германија
Сонот за златната патка
2001 јуни, Линдерхоф, Германија
Поглед навнатре
2001, мај, Нојсванситн, Германија
Одмор
2001, мај, Валхала, Германија
Сенки
2001, ноември, Дрезден
Блато
2003, Абрамчево, Русија
Престол
2003, август, Трескавец
Низ тревата
2003, октомври, Пелистер
Врвови
2003, октомври, Рила
Зајдисонце
2003, Пушкино, Русија
Натрапник
2003, с. Клеовце
Котор, Стар град
2003, септември
Облаци
2003, септември, Пониква
Крст и столбови
2003, септември, Скопје
Камен и капка
2003, септември, Суто Море
За многаја лета!
2004, 1 јануари, Москва
Во шумата
2004, ноември, Караџица
Во шумата
2004, ноември, Караџица
Ограда
2004, август, Пештани
Страци трева
2004, август, Трпејца
Вдлабнати улици
2004, февруари, Минхен
Зимски риболов
2004, јануари, московска околина
Патека
2004, септември, Пештани
Трло
2004, септември, Св. Наум
Облини
2005, јануари, Стокхолм
Северница
2005, јануари, Стокхолм
Портрет
2005, јануари, Стокхолм
Портокалови возови
2001, август, Хауптбаноф, Минхен
Траги
2005, јануари, Стокхолм
Бои
2002, октомври, Аугзбург
Чинија
2002, март, Трескавец
Сенки
2002, март, Минхен
Облаци-птици
2002, јули, Охрид
Стар брод
2002, август, Ирска
Наплив
2002, август, пров. Литрим, Ирска
Серпентини
2002, август, пров. Дунегал, Ирска
Облаци-патници
2002, август, пров. Литрим, Ирска
Средба
2002, август, пров. Литрим, Ирска
Тркала
2002, август, Котиџис, Ирска
Божји прст
2002, август, Даблински замок
Одраз
2002, август, Даблин
Врати
2002, август, Даблин
Копјаници
2002, август, Даблин
Дворец Белведере, Виена
2002, април
Некаде во Виена
2002, април
Кон спасот
2002, април, Берлински ѕид
Еврејско маало, Берлин
2002, април, Берлин
Одмор
2001, септември, Нимфенбург, Минхен
Минхен, градско собрание
2001, септември
Минхен во 2 по полноќ
2001, септември, Фрауенкиршен, Минхен
Вкрстен оган
2001, септември, Минхен
Слепа улица
2001, ноември, Салзбург
Погледи
2001, ноември, Салзбург
АвторДејан Колевски
2018-08-22T13:44:02+00:00 мај 1st, 2005|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 42|