ДЕНЕС 2008

ДЕНЕС 2008

Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Тунел – Ана Ивановска
Пирамидите во h=0 – Славчо Спировски
Западен Балкан (весник за еден измислен регион) – Тихомир Топузовски
Чанти на смеата и заборавот (Истражување на нови грид системи) – Неда Фирфова
Чанти на смеата и заборавот (Истражување на нови грид системи) – Неда Фирфова
Чанти на смеата и заборавот (Истражување на нови грид системи) – Неда Фирфова
2018-08-22T13:06:59+00:00 јули 3rd, 2008|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 60|