ДЕНЕС 2007

ДЕНЕС 2007

Вера Ковачевска: Секојдневна уметност, уметноста на секојдневието
фото: И. Исаковски
Вера Ковачевска: Секојдневна уметност, уметноста на секојдневието
фото: И. Исаковски
Вера Ковачевска: Секојдневна уметност, уметноста на секојдневието
фото: И. Исаковски
Велимир Жерновски: Welcome to Skopje
фото: И. Исаковски
Велимир Жерновски: Welcome to Skopje
фото: И. Исаковски
Велимир Жерновски: Welcome to Skopje
фото: И. Исаковски
Велимир Жерновски: Welcome to Skopje
фото: И. Исаковски
Велимир Жерновски: Welcome to Skopje
фото: И. Исаковски
Никола Узуновски: Неизречена (желба)
фото: И. Исаковски
Никола Узуновски: Неизречена (желба)
фото: И. Исаковски
Никола Узуновски: Неизречена (желба)
фото: И. Исаковски
Никола Узуновски: Неизречена (желба)
фото: И. Исаковски
Борис Петровски: Изобличувања
фото: И. Исаковски
Борис Петровски: Изобличувања
фото: И. Исаковски
Борис Петровски: Изобличувања
фото: И. Исаковски
Борис Петровски: Изобличувања
фото: И. Исаковски
Борис Петровски: Изобличувања
фото: И. Исаковски
Борис Петровски: Изобличувања
фото: И. Исаковски
Борис Петровски: Изобличувања
фото: И. Исаковски
АвторДЕНЕС 2007
2018-08-22T13:14:15+00:00 јуни 19th, 2007|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 54|