Гризелда Петровска

/, Галерија, Блесок бр. 63/Гризелда Петровска

Гризелда Петровска

Апаратус
Подреденост
Птици на одмор
Свеќник
Танц со квадратите
Инкатесимо
Иницио
Накит I
кафка
Заедничко потсетување на тебе
Моите шамии
Органца
Камчиња
Пиратескна
Молитва
Бодеж I
Близначко ембрио
Витли
АвторГризелда Петровска
2018-08-22T13:05:18+00:00 декември 29th, 2008|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 63|