Владимир Лукаш

Владимир Лукаш

1986
Соседите на Барбарела
Појадок
Цветот на Бероуз
Феминизмот е закон
Весела фонтана
Јордан Костов лета над Шангај
Љубовник од Велес
Сестрата на Наполеон
Бр. 49
Бр. 17
Нетоксично букаке за идолите на моите пријатели
Разгледница од мојот дилер
Поврзан лет
Селски туризам
Шитлер
Скопски фаци
Спорна парцела
Статистика
Седи на страна
Дискретниот шарм на буржоазијата
Последниот Платонов сон
Загубениот космонаут и други приказни
Una nota samba
Волшебникот од именикот
АвторВладимир Лукаш
2018-08-22T12:39:29+00:00 август 23rd, 2014|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 97|