Божем ќе сликав…

/, Галерија, Блесок бр. 95/Божем ќе сликав…

Божем ќе сликав…

…или еднонеделни изговори

#1 Рачно доработувани принтови настанати претежно со преџвакување на стари идеи и фотографии, бидејќи е добро да се штеди, а уште подобро да се рециклира. Некогаш водам дневник, некогаш водам дневник во слики, а некогаш, пак, е пролет…и не правам ништо.

2018-08-21T17:20:45+00:00 мај 15th, 2014|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 95|