Благој Чушков: скулптура во бронза

/, Галерија, Блесок бр. 43/Благој Чушков: скулптура во бронза

Благој Чушков: скулптура во бронза

Ретроспективна изложба, Музеј на град Скопје, 11-30 мај 2005
фотографии: И. Исаковски
Ретроспективна изложба, Музеј на град Скопје, 11-30 мај 2005
фотографии: И. Исаковски
Ретроспективна изложба, Музеј на град Скопје, 11-30 мај 2005
фотографии: И. Исаковски
Ретроспективна изложба, Музеј на град Скопје, 11-30 мај 2005
фотографии: И. Исаковски
Ретроспективна изложба, Музеј на град Скопје, 11-30 мај 2005
фотографии: И. Исаковски
Акт
бронза (90×17)
Штипски трубачи
бронза (45x25x15)
Басист
бронза (53x18x14)
Протест
бронза (47x17x12)
Св. Климент
бронза (60x20x10), САД
Ангели
бронза (70×75)/ (70×75)
Ангел
бронза (70×75)
Ангел
бронза (70×75)
Бегство
бронза (52x41x25)
Коњи I и II
бронза (32x31x12)
Овни
бронза
Бикови
бронза
Мачка
бронза
Гулаби
бронза
Гулаби
бронза
Бикови
бронза
Овни
бронза
Бивол
бронза
АвторБлагој Чушков: скулптура во бронза
2018-08-22T13:43:35+00:00 јули 1st, 2005|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 43|