Андреј Митевски

Андреј Митевски

Windows Macedonia
фотографии: Никола Писарев, CAC
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Windows Macedonia
Изложбата е отворена на 12 декември 2001, во CIX галерија, Скопје
АвторАндреј Митевски
2018-08-22T13:27:07+00:00 ноември 1st, 2001|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 23|