Александра Петрушевска

/, Галерија, Блесок бр. 54/Александра Петрушевска

Александра Петрушевска

Александра Петрушевска: 13км од центарот
200х145 см., масло на платно, 2007
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
210х160 см., масло на платно, 2007
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
210х160 см., масло на платно, 2007
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
210х160 см., масло на платно, 2007
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
210х160 см., масло на платно, 2007
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
220х160 см., масло на платно, 2007
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
200х165 см., масло на платно, 2006
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
200х165 см., масло на платно, 2006
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
220х160 см., масло на платно, 2007
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
220х175 см., масло на платно, 2005
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
Александра Петрушевска: 13км од центарот
220х175 см., масло на платно, 2005
Национална галерија на Македонија – ММЦ Мала станица, Скопје, 2007
2018-08-22T13:14:08+00:00 јуни 19th, 2007|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 54|