Малечката

Малечката

..тајна..
ликови
Сцена 1 НАДЕЖ
Сцена 2 ЖИВОТ или МОДЕРЕН ЗАТВОР

МАЛЕЧКАТА
РОБЕРТО 1 – замисла на Малечката
РОБЕРТО 2 – исто
МАЈКАТА
ТАТКОТО
СЕСТРАТА
БРАТОТ
ДЕВОЈКАТА
ДЕЧКОТО
ПРВИОТ ЧУВАР
ВТОРИОТ ЧУВАР
ПРВИОТ ДЕДО
ВТОРИОТ ДЕДО
МРТОВ ИНСПЕКТОР
ПРВИОТ ЖИГОЛО
ВТОРИОТ ЖИГОЛО
Гласови на мажи, жени и деца.

АвторСема Али
2018-08-21T17:21:39+00:00 април 1st, 2004|Categories: Текст, Театар/Филм, Блесок бр. 35|