Животинско царство

/, Проза, Uncategorized, EvaTas/Животинско царство

Животинско царство

Роман од Давид Албахари (2015)

Превод од српски: Елизабета Баковска.

Едиција EvaTas Проза, книга 01

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-634-6, 13×20 cm., 133 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторДавид Албахари
АвторЕлизабета Баковска
2018-12-21T10:43:44+00:00 јануари 22nd, 2016|Categories: Книги, Проза, Uncategorized, EvaTas|