Книги

/Книги

Mоjата славна другарка

Роман од Ивана Гуљашевиќ (2017) Превод од хрватски Калина Буневска Исаковска Едиција Бушавко книга 09 Цена: 200 ден. Купи [...]

Корици од камфор

Есеи од Рената Јамбрешиќ Кирин (2017) Превод од хрватски јазик Лавинија Шувака. Едиција Индра, книга 16 Цена: 250 ден. Купи [...]

Со сламка во уста

Поезија од Јовица Ивановски (2011) Едиција Бореа, книга 29 Тој сè уште како еден од ретките, или во секој случај, [...]

Избрани песни

Избор поезија од Марко Томаш (2016) Избрал и приредил: Флавио Ригонат. Превод од босански: Калина Буневска Исаковска. Едиција [...]