Избрана проза

///Избрана проза
7 12, 2012

Под притисок

2018-12-21T10:47:12+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Книги, Проза, Избрана проза|

Панорама на современиот босанско-херцеговски расказ. Приредил Драгослав Дедовиќ. (2011) Превод од босански: Катица Гароска Ацевска Едиција Ернест, книга 07 43 [...]