Проза

//Проза
1 07, 2020

Ќедeр

2020-07-01T13:56:48+00:00 јули 1st, 2020|Categories: Проза, Попуст, Книги|

Проза од Јорданка Белева Еве една книга, проверена во секој поглед – текст, структура, содржина. „Ќедер“ на Јорданка [...]